S.O.D. – Speak English Or Die (2 x Color Vinyl LP)


1 i lager


Megaforce Records – MEGA3030
2 x Vinyl, LP, Album, Reissue, Remastered, Grey/Black Swirl
A1 March Of The S.O.D.
A2 Sargeant D & The S.O.D.
A3 Kill Yourself
A4 Milano Mosh
A5 Speak English Or Die
A6 United Forces
A7 Chromatic Death
A8 Pi Alpha Nu
A9 Anti-Procrastination Song
A10 What’s That Noise
A11 Freddy Krueger
B1 Milk
B2 Pre-Menstrual Princess Blues 2:39
B3 Pussy Whipped
B4 Fist Banging Mania
B5 No Turning Back
B6 Fuck The Middle East
B7 Douche Crew (D.C.)
B8 Hey Gordy!!
B9 The Ballad Of Jimi Hendrix
B10 Diamonds And Rust (extended Version)
B11 Identity
B12 Go
C1 March of the S.O.D./Sargent ”D”
C2 Kill Yourself
C3 Milano Mosh
C4 Speak English Or Die
C5 Fuck The Middle East/Douche Crew
C6 Not/Momo/Taint/The Camel Boy/Diamonds And Rust/Anti-Procrastination Song
D1 Milk
D2 United Forces
D3 United Forces II
D4 Ram It Up
D5 Bonus Material

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg



Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”S.O.D. – Speak English Or Die (2 x Color Vinyl LP)”