Om ossVillkor vid internethandel

Tidens Tempo Diversehandel har många års erfarenhet av att sälja, köpa och byta vinyl och CD samt merchandise av alla slag. Fokus ligger på punk och hjärtat klappar extra för svensk sådan.

Vinyl & CD

Tidens Tempo Diversehandel har vinyl och CD med punk, hardcore och alternative. Vi har metal, trash, grind m.m. För lugnare toner har vi också pop, reggae och ska.

Merchandise

Vi säljer bandmerch från hela världen som t-shirt, hoods, patches, badges och stickers.

Köper, säljer och byter

Vi är öppna för att köpa in nytt och begagnat och säljer förstås både nya och begagnade produkter. Vill du byta så hör av dig med förslag!

Försäljning ute i landet

Tidens Tempo Diversehandel syns på de allra flesta av Asta Kasks gig ute i landet. Vi finns också representerade på ett antal skivmässor varje år. Möt oss där och handla på plats! Kolla kalender här för att se vart vi är när vi är på tur.

Har ni inget annat?

Jodå! Vi säljer också vintagesaker som lampor, köksgrejor, porslin, 70-talsplast och annat som får nostalgipulsen att gå upp några bpm! Just nu fokuserar vi mest på skiv- och merchförsäljning, men vi kanske lägger upp lita annat stuff senare.

Kontakt

  • E-post: info@tidenstempo.com
  • Telefon: 
  • Adress: Tallkrogsplan 93, 12260 Enskde/Stockholm/Sweden


Priser och avtal

Du kommer att ta emot en bekräftelse via e-post på köpet omedelbart efter det att beställningen är fullgjord. Vi kan inte garantera att alla varor i webbshopen finns tillgängliga för försäljning, och vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

På de begagnade varorna vi säljer tillämpar vi vinstmarginalbeskattning, vilket innebär att köparen inte kan dra av någon moms på priset. Privatpersoner som handlar påverkas inte alls, medan företag som har rätt att dra av moms skall vara medvetna om att moms inte kan dras av på priset på de begagnade varorna. För alla nyproducerade varor ingår det 25% moms i priset.

Betalsätt:

Minsta Porto är 65kr

Förskottsbetalning
Du betalar in summan du handlat för på vårt bankkonto som meddelas i köpet

Kontant betalning
Du betalar kontant eller med Swish när du hämtar din beställning i butiken i Köping. Välj förskottsbetalning vid kassan!

Paypal
Se anvisningar i mailet för köpet.

Swish
Se anvisningar i mailet för köpet.

Leveranstid

Efter att vi mottagit betalning skickar vi varorna, normalt inom ett par arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta ett par arbetsdagar efter att du genomfört betalningen för dina pengar att komma in på mitt konto. Skulle det uppstå någon längre försening meddelar vi dig detta via e-post. Leveranstid är beroende på vilket transportsätt som lämpar sig bäst för din beställning. Större eller tyngre saker kan i regel ta lite längre tid att leverera.

Ångerrätt 14 dagar

Enligt svensk lag har du två veckors ångerrätt, utan orsak. Det krävs dock att du meddelar mig skriftligen om detta, antingen via e-post eller vanligt brev. Returfrakt betalas i detta fall av köparen. Har jag gjort någonting fel står jag naturligtvis för returfrakten. Återbetalning för återsända varor sker inom 14 dagar. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se
Innan vi hunnit skicka dina varor kan du alltid via e-post meddela oss om att du ångrat ditt köp och på så sätt slippa att betala returfrakt.
Ångerrätt gäller ej för bruten förpackning.

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (GDPR).

Frågor

Du är alltid välkommen att kontakta mig via e-mail ( info@tidenstempo.com ) vid eventuella frågor.