Anti-Pasti – The Punk Singles Collection (Red Color Vinyl LP)


1 i lager


Audio Platter – PLATE035LP
Vinyl, LP, Compilation, Gatefold, Red
A1 No Government
A2 1980
A3 Two Years Too Late
A4 Something New
A5 Let Them Free
A6 Another Dead Soldier
A7 Hell
A8 Six Guns
A9 Now’s The Time
B10 Call The Army (I’m Alive)
B11 Ain’t Got Me
B12 Another Dead Soldier
B13 East To The West
B14 Burn In Your Own Flames
B15 Caution In The Wind
B16 Last Train To Nowhere
B17 Blind Faith

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg


Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Anti-Pasti – The Punk Singles Collection (Red Color Vinyl LP)”