Millencolin – The Melancholy Collection (Color Vinyl LP)


3 i lager

Artikelnr: 2760 Kategori: Etikett:


Burning Heart Records – BHR 087
Vinyl, LP, Compilation, Limited Edition, Reissue, Blue Transparent
A1 In A Room
A2 Pain
A3 Shake Me
A4 Melack
A5 Nosepicker
A6 Use Your Nose
A7 Flippin’ Beans
A8 Yellow Dog
A9 Knowledge
A10 A Whole Lot Less
B1 Coolidge
B2 That’s Up To Me
B3 A Bit Of Muslin
B4 Melancholy Protection
B5 Shake Me (Live)
B6 Niap
B7 Every Breath You Take
B8 9 To 5
B9 Dragster
B10 An Elf And His Zippo
B11 Israelites
B12 Vixen

Ytterligare information

Vikt 0.6 kg


Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Millencolin – The Melancholy Collection (Color Vinyl LP)”