Bridge Nine – Singles Vol. 2 – V/A (CD)


1 i lager

Artikelnr: 7459 Kategori: Etikett:


Bridge Nine Records ‎– B9R: 69
1    –Fit For Abuse     Hellbent
2    –Fit For Abuse     Mindless Violence
3    –R’N’R    Punk’s Dead, Hardcore’s Next
4    –R’N’R    Your Own Band
5    –Outbreak     I Blame You
6    –Outbreak     Useless
7    –Some Kind Of Hate    Bargain Bin
8    –Some Kind Of Hate    Choke On This
9    –The Distance     Stolen Hearts Die
10    –The Distance     The Road Ends Here
11    –Death Threat       As One We Stand
12    –Death Threat       Known All Along
13    –Death Threat       Best Of Times
14    –Over My Dead Body    Broken Backs
15    –Over My Dead Body    Always And Forever
16    –Over My Dead Body    No Class
17    –Breaker Breaker    Breaking Smiles
18    –Breaker Breaker    All I Never Wanted To Be
19    –Breaker Breaker    Forget The Words
20    –Breaker Breaker    Take My Advice
21    –Breaker Breaker    P.S. Fuck You
22    –Right Brigade    Understand
23    –Right Brigade    More Than I’ve Got
24    –Right Brigade    Hang Up Your Boots
25    –A Poor Excuse    Movement
26    –A Poor Excuse    Roommate
27    –A Poor Excuse    Fill In The Blank
28    –A Poor Excuse    Drunk, Poor, On The Floor
29    –A Poor Excuse    Sick & Tired

Ytterligare information

Vikt 0.2 kg


Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bridge Nine – Singles Vol. 2 – V/A (CD)”