Bleeding Kansas ‎– Dead Under Decor (CD)


1 i lager

Artikelnr: 1 Kategori: Etikett:


for fans of Converge, Botch and Refused.

Abacus Recordings ‎– 21
1    Retract The Altitude    
2    Right By Your Side    
3    Your Scars Never Heal    
4    Feel The Sting From The First Bite    
5    You’ve Got Your Demons    
6    Drowning In A Sea Of Shit (Preprise)    
7    Drowniing In A Sea Of Shit    
8    My Words, My Voice    
9    This Song: Will Fuck You    
10    I Want Out Of This    
11    Hypocrites, Be Alive Again    
12    City Of Angels    
13    Let The Heavens Swallow Me Up    
14    Dead Under Decor

Ytterligare information

Vikt 0.2 kg


Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bleeding Kansas ‎– Dead Under Decor (CD)”