Priser och avtal
Du kommer att ta emot en bekräftelse på köpet omedelbart efter det att beställningen är fullgjord. Vi kan inte garantera att alla varor i webshopen finns tillgängliga för försäljning och vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

På de begagnade varorna vi säljer tillämpar vi vinstmarginalbeskattning, vilket innebär att köparen inte kan dra av någon moms på priset. Privatpersoner som handlar påverkas inte alls, medan företag som har rätt att dra av moms skall vara medvetna om att moms inte kan dras av på priset på de begagnade varorna. För alla nyproducerade varor ingår det 25% moms i priset.

Betalsätt:

  1. Förskottsbetalning
    Du betalar in summan du handlat för på vårt bankkonto som meddelas i köpet
  2. Kontant betalning
    Du betalar kontant eller med Swish när du hämtar din beställning i butiken i Köping. Välj förskottsbetalning vid kassan!
  3. Swish – Se anvisningar i mailet för köpet

Leveranstid
Efter att vi mottagit betalning skickar vi varorna, normalt inom ett par arbetsdagar. Kom ihåg att det kan ta ett par arbetsdagar efter att du genomfört betalningen för dina pengar att komma in på mitt konto. Skulle det uppstå någon längre försening meddelar vi dig detta via e-post. Leveranstid är beroende på vilket transportsätt som lämpar sig bäst för din beställning. Större eller tyngre saker kan i regel ta lite längre tid att leverera.

Ångerrätt
Enligt svensk lag har du två veckors ångerrätt, utan orsak. Det krävs dock att du meddelar mig skriftligen om detta, antingen via e-post eller vanligt brev. Returfrakt betalas i detta fall av köparen. Har jag gjort någonting fel står jag naturligtvis för returfrakten. Återbetalning för återsända varor sker inom 14 dagar. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se
Innan vi hunnit skicka dina varor kan du alltid via e-post meddela oss om att du ångrat ditt köp och på så sätt slippa att betala returfrakt.
Ångerrätt gäller ej för bruten förpackning.


Skador på paket och ej uthämtade paket:
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.


Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (GDPR).


Frågor

Du är alltid välkommen att kontakta mig via e-mail (info@tidenstempo.com) vid eventuella frågor. Du kan också använda nedanstående formulär.

Stäng meny
×
×

Kundvagn