Bad Religion

bad religion-stbad religion-how canbad religion-sufferbad religion-noBad Religion är ett amerikanskt punkrockband som startade 1979 i Los Angeles,
Bad Religions musik behandlar både personliga och samhälleliga frågor, och den är känd för att innehålla mycket samhällskritik. Bland de mest förekommande områdena finns kritik mot dogmatiskt tänkande och organiserad religion. Texterna är ofta influerade av punkens DIY-ideal om friheten i att tänka själv och att inte låta omvärldens tyckande och regler stå i vägen. Greg Graffin och Brett Gurewitz har skrivit den övervägande delen av gruppens låttexter. Bad Religions texter innehåller ofta en komplex vokabulär – vilket lett till kritik för svårförståelighet samtidigt som det lett till hyllningar för exaktheten och intelligensen i språkbruket.

Bad Religion finns att köpa, klicka på webbshop knappen